0
0
Adaugă anunţul tău
»
»
»
Spatiu industrial - DN2 - Sos. Bucuresti-Urziceni

Spatiu industrial - DN2 - Sos. Bucuresti-Urziceni

Reper: lângă Buzau-Ramnicu Sarat

 1493RUN2027 
 • Etaj parter / P+1
 • Suprafata const 1836 m2
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
500.000

Proprietatea oferita spre vanzare este situata pe drumul E85, la 130 km de Bucuresti ,in apropiere de intrarea in orasul Ramnicu Sarat. Proprietatea este formata din teren in suprafata totala de 6 824 mp , categorie de folosinta intravilan curti constructii ,( autorizata pentru iesirea in drumul european conform normelor in vigoare) si constructii hala , birouri si showroom in suprafata totala desfasurata de 1236 mp : 916 mp hala si birouri in suprafata de 320 mp, 160 mp pe nivel(P+1).

Hala este realizata din fundatii beton , pereti inchideri tip sandwich de 5 cm asezate pe pane metalice , 4 usi mari sectionale pentru tiruri , pardoseala realizata din beton elicopterizat , sistem de ventilatie si incalzire , senzori de fum ,8 hidranti pentru incendii interiori ,sistem de iluminare racordat la reteaua electrica nationala si generator de curent computerizat , precum si stabilizator de curent electric , alimentare cu apa potabila ( reteaua orasului Ramnicu Sarat ) si sistem de canalizare conectata la reteaua proprie ( fose septice ) , sistem - retea integrat de camere video .

Corpul de birouri este compus din parter si etaj compartimentat astfel:

Parter - doua spatii comerciale , hol - corespondent intrare in hala , bucatarie si baie , scara interioara de acces catre etaj.

Etaj : birou , sala conferinta , hol si baie .

Pardoseala intregii suprafete de birouri este din granit si parchet melaminat ( birou si sala de conferinta ), tamplaria exterioara termopan , usi la interior termopan si lemn stratificat .Bucataria este complet utilata si dotata cu aparatura electrocasnica.

Cladirea de birouri beneficiaza de aceleasi utilitati ca si hala , in plus este conectata la reteaua de internet ,cablu TV si telefon .Incalzire proprie ce se realizeaza prin centrala termica pe combustibil solid ( lemn , carbune , peleti ) aflata in camera separata (exteriorul halei) cu destinatia de camera centrala termica , calorifere din otel si aluminiu atat la birouri cat si in hala .

Constructia corespunde si detine toate aprobarile ce se cer conform cerintelor europene .

Destinatia actuala este de depozitare si distributie , insa poate fi utilizata pentru diverse activitati comerciale ,depozitare sau productie.Pentru firmele care au in procesul de executie lucrari ce implica echipamente de dimensiuni mari si grele ,structura halei este pregatita sa suporte inclusiv montarea unui pod rulant.

In partea din spate a halei s-a edificat o constructie tot cu destinatia hala (spatiu depozitare)in suprafata de 600 mp.Tot in aceasta zona este prevazuta zona de parcare betonata pentru tir-uri ,camioane etc.In partea din fata a proprietatii este amenajata parcare si caile de acces atat pentru traficul greu cat si pentru autoturisme.

Aproximativ 80% din suprafata de teren este acoperita cu pavele ( 8 cm grosime ) si beton , 20% spatiu verde ( gazon , arbusti , helesteu ) .

Dispune de sistem propiu de colectare si scurgere ape pluviale .

La intrarea pe proprietate se afla camera de paza si sitemul de supraveghere.

Recomandam achizitia acestei proprietati pentru activitati cum ar fi: depozit si magazin instalatii electrice,termice,sanitare,depozit material de constructii, centru distributie marfuri generale, logistica-curierat ,sala evenimente (ballroom) etc.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet , gresie , vinarom , faianta , geamuri termopan , lampi , spoturi , calorifere aluminiu, aer conditionat , sistem de alarma , sensor pentru incendii , scara interioara, iluminat exterior, mijloace de transport
 • Info imobil semi-mobilat, interior in stare foarte buna, interior curat, amplasat in imobil nou, imobil in stare buna, incalzire cu centrala proprie, strazi amenajate, vedere stradala, acces stradal
 • Vecinătăţi drum national, hotel, bar/pub, restaurant
 • Acte contr. vanzare-cumparare, poseda numar cadastral, rol fiscal
 • Destinații industrial,magazin,hala productie,depozit,fabrica
Ultima actualizare a ofertei: 18.06.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
Alexandru Dedu
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
CAVAR CENTER - str Turnu Magurele, nr 270D, Bucuresti
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
Alexandru Dedu
EXPERT IMOBILIAR
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc